Ο ανερχόμενος Rebūke στην Drumcode του Adam Beyer

Ο Rebūke είναι ένα από τα breakout ονόματα της dance σκηνής για το 2019 και έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα πολλών μεγάλων παραγωγών. Μεταξύ άλλων και του Adam Beyer, άλλωστε γι’ αυτό κυκλοφόρησε το νέο του EP στην Drumcode Records.


Το EP ξεκινάει με το πολυαναμενόμενο ‘Rattle’, όπως είναι και ο τίτλος του EP, ένα acid techno κομμάτι με riffs από κρουστά και horn ήχους. Στη συνέχεια ακούμε το ‘Operator’, ένα rushing, δυναμικό techno κομμάτι με wavy lead synth στο drop και ατμοσφαιρικά stab φωνητικά. Την τριάδα κλείνει το ‘Metal’, το οποίο περιέχει ρυθμικά drums και tribal στοιχεία και κυριαρχεί εδώ όπως και σε ολόκληρο το EP ο signature ήχος του Rebūke. Τα ιδιαίτερα riffs κρουστών είναι αυτά που βοηθούν κάποιον να αναγνωρίσει τα κομμάτια του, με χαρακτηριστικά παραδείγματα να είναι το ‘The Pipe’, ‘Jump Ship’ και το ‘Along Came Polly’.


Αν και λίγο καιρό στο χώρο, έχοντας κυκλοφορήσει το πρώτο του κομμάτι το 2018, ο Rebūke ασχολείται εδώ και δέκα χρόνια με την παραγωγή. Πέρα από την Drumcode έχει κυκλοφορήσει κομμάτια και σε άλλες μεγάλες δισκογραφικές όπως Dirtybird, Toolroom, Hot Creations και Defected Records. Όπως δείχνουν όλα το μέλλον του Rebūke είναι λαμπρό αφού μεταξύ αυτών σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει την περιοδεία του με τίτλο ‘ERĀ’ σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία.

https://www.instagram.com/p/B3xDnTRApV5/?igshid=v43a3b96yk60

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το ‘Rattle EP’ του Rebūke παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...