Νέο remix από Purple Disco Machine για το ‘Don’t Start Now’ της Dua Lipa

Κάθε χρόνο ο Purple Disco Machine εξελίσσεται όλο και περισσότερο μουσικά και αποτελεί ένα από τα παραδείγματα παραγωγών που έχουν την ικανότητα να “απογειώνουν” original κομμάτια φτιάχνοντας μοναδικά remixes. Ένα από αυτά τα κομμάτια είναι και το ‘Don’t Start Now’ της Dua Lipa που κυκλοφόρησε 1 Νοεμβρίου ως το πρώτο single του επερχόμενου album της με τίτλο ‘Future Nostalgia’.

Αν και το original θεωρείται ως nu-disco κομμάτι με επιρροές από eurodance, ο Purple Disco Machine κράτησε του βασικούς ήχους του και δημιούργησε μία πιο deep funk ατμόσφαιρα. Ένα remix που αποτελείται από groove bassline, synth disco ήχοι μαζί με electro-violin stabs, ενώ κυριαρχούν τα φωνητικά της Dua Lipa μαζί με το funky riff κιθάρας που δίνει μία ξεχωριστή ενέργεια. Ο Γερμανός παραγωγός έχει αποδείξει αρκετές φορές πως μπορεί να “δώσει” μία νέα πνοή φτιάχνοντας remixes για originals με παραδείγματα όπως το ‘Praise You’ του Fatboy Slim, το ‘Treat You Better’ από RÜFÜS DU SOL, το ‘At Night’ από Shakedown και το ‘Take Me Home’ του Monolink.

Το remix κυκλοφορεί από τη Warner Music UK, όπως το original και τα άλλα δύο remixes που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα από Dom Dolla και Zach Witness. Μπορείτε να ακούσετε το remix του Purple Disco Machine για το ‘Don’t Start Now’ της Dua Lipa παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday.greece

 

Comments

You may also like...