Ο Έλληνας Philip Z στην Defected

O Philip Z μόλις κυκλοφόρησε το νέο του Bootleg στο ‘Contemplation’ του Josh One στην Defected Records και γίνεται μόλις ο δεύτερος Έλληνας που συνεργάζεται με την εταιρεία ορόσημο της ηλεκτρονικής μουσικής !

To πραγματικό του όνομα είναι Φίλιππος Ζιβόπουλος. Με πορεία που μετράει πάνω από 15 χρόνια ο Philip Z έχει βρεθεί στο booth όλων των μεγάλων εγχώριων Clubs τόσο της Αθήνας, της Μυκόνου αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας. Είναι Resident DJ του Scarpa Mykonos και του Dybbuk. Το μουσικό του ύφος κυρίως περιβάλλεται από deep σε πιο tech, minimal και house. Αποτελεί έναν από τους καλύτερους DJs / Producers της χώρας και αυτό έρχεται να το επιβεβαιώσει και η Defected.

Πριν από λίγες ημέρες η Defected μέσω των social media της έκανε ένα post που έδειχνε τον Paco Osuna να παίζει το Bootleg του Philip Z και στην λεζάντα ανέφερε τα λόγια του King Britt o οποίος είπε. ”Είναι τόσο όμορφο που το Remix μου ακόμη έχει απήχηση στα clubs 17 χρόνια μετά. Όταν άκουσα το edit του Philip Z στο mix μου, ήμουν τόσο χαρούμενος που το άκουσα να αναβαθμίζεται με ένα τόσο σεβαστό τρόπο. H μακροβιότητα ενός καλού υλικού”. Το Bootleg κυκλοφόρησε ως EP αφού συμπεριλαμβάνει και το Remix του Dario D’attis. Πριν αναφερθούμε στο bootleg σίγουρα αρκετοί θα αναρωτιέστε γιατί είναι bootleg και όχι Remix. Είναι Bootleg διότι ο Philip Z έκανε ουσιαστικά Remix πάνω στο Remix του King Britt και χρησιμοποίησε αυτή την ιδέα.

https://www.instagram.com/p/B6K-5oMhidc/?igshid=cpwdfj3kakl9

 

Mετά από μόλις λίγες ώρες και την επίσημη κυκλοφορία του, το Bootleg του Philip Z είναι στην θέση  15 του top100 House στο traxsource. Όπως ανέφερε και ο King Britt η εκδοχή του Philip Z είναι ένα καλύτερο και πιο Funky mix από το δικό του. Κράτησε το χαρακτηριστικό sample και πρόσθεσε τα δικά του στοιχεία έτσι ώστε να το μετατρέψει σε ένα σύγχρονο Funky House track. Επίσης η εκδοχή του Philip Z σε σύγκριση με του King Britt είναι σε πιο αργό ρυθμό οπότε αυτό αυτόματα του δίνει το groove στοιχείο. Όσον αφορά την Defected Records. Είναι από τους μεγαλύτερους στόχους για όλους τους producers του κόσμου. Δεν είναι απλά μία δισκογραφική εταιρεία αλλά ένα κίνημα που έμαθε στον κόσμο την Ηouse μουσική. Funky,Disco,Deep μόλις ακούει κάποιος αυτές τις λέξεις αυτόματα το μυαλό του πηγαίνει στην Defected. Είναι η καλύτερη και η πιο μεγάλη δισκογραφική εταιρεία πάνω στην House, Deep House. Έχουν κάνει releases καλλιτέχνες όπως David Guetta, CamelPhat, Purple Disco Machine, Todd Terry, Fat Boy Slim και πάρα πολλοί ακόμη.

Μπορείτε να ακούσετε και να αγορασετε το Bootleg του Philip Z στο ‘Contemplation’ του Josh One που κυκλοφόρησε από την Defected παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Buy: https://bit.ly/2Q8KvWN

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday.greece

Comments

You may also like...