Νέο single από Philip Z & Bando στο label του Detlef

Philip Z και Bando συνεργάζονται για πρώτη φορά μαζί και μας παρουσιάζουν το νέο του single ‘The Funk Sound’ που κυκλοφορεί από την δισκογραφική του Detlef, την Issues Records.


Το ‘The Funk Sound’ είναι ένα tech house κομμάτι που αποτελείται από deep ρυθμικό bassline, techy drumset, chop vocals και fx sounds. Το funky ύφος δημιουργείται από τα playful drums, τα ζωηρά synths και τα φωνητικά του κομματιού. Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί μέρος του 4-track compilation EP ‘Reissues 02’, όπου συμμετέχουν επίσης ονόματα όπως Phill Prince, Ciclo και Joey London Style.


Με τα highlights της προηγούμενης χρονιάς να αποτελούν για το Philip Z, η κυκλοφορία του ‘Midnight’ στην DVINE Sounds και αντίστοιχα για τον Bando, η κυκλοφορία του ‘Groove Is In The Heart’ στην Cube Rercordings, οι δύο Έλληνες παραγωγοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για συνεχίσουν αυτή τη φορά στην Issues. Μπορείτε να ακούσετε το ‘The Funk Sound’ των Philip Z και Bando, όπως και το υπόλοιπο compilation EP παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...