Η Peggy Gou κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό music video του ‘Starry Night’

Λίγες μέρες μετά την εμφάνισή της στο Reworks Festival στη Θεσσαλονίκη, η Peggy Gou κυκλοφορεί το νέο της music video για το κομμάτι ‘Starry Night’.

Peggy Gou | Reworks Atrium stage

Peggy Gou | Reworks Atrium stage

Gepostet von Reworks Festival am Freitag, 20. September 2019

Στις 19 Απριλίου, 2019 κυκλοφόρησε το ‘Starry Night’, ένα house κομμάτι με groovy bassline, catchy riff πιάνου και ατμοσφαιρικά φωνητικά. Μαζί με το κομμάτι ‘Han Pan’ αποτελούν το EP με τίτλο ‘Moment’, όπου είναι το πρώτο EP που κυκλοφόρησε από τη δισκογραφικής της Peggy Gou, Gudu Records. Το ‘Starry Night’ είναι το πρώτο της music video και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Apple Music.


Στο video πρωταγωνιστούν άνθρωποι που έχουν ως κοινό στοιχείο το χορό, όπως ανέφερε σε συνέντευξη της στον Zane Lowe, στην Apple Music, αυτό που ήθελε να προβάλει μέσα από το video είναι το πως οι άνθρωποι θέλουν να νιώσουν ζωντανοί και ότι η μουσική και ο χορός είναι αυτά που τους ενώνουν. Παρατηρούμε ένα puzzle εικόνων από την καθημερινότητα στη Σεούλ, στη Νότια Κορέα μέχρι και στιγμιότυπα που προβάλουν τη κουλτούρα της χώρας. Χαρακτηριστικά είναι εκείνα τα πλάνα όπου βλέπουμε γυναίκες να χορεύουν Ganggangsullae (αρχαίος Κορεάτικος χορός) με τη μουσική του ‘Starry Night’.


Η σκηνοθεσία του video έγινε από τον Jonas Lindstroem και η κινηματογράφηση από τον Nicolai Niermann, όπου έχουν συνεργαστεί μαζί στο παρελθόν και σε άλλα music videos για καλλιτέχνες όπως η Beyoncé και ο Kendrick Lamar. Η μουσική και η πορεία της Peggy Gou σε ένα χώρο όπου η γυναικεία παρουσία υστερεί, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και σημαντική έμπνευση για πολλές γυναίκες που θέλουν να ασχοληθούν ή ασχολούνται με την μουσική παραγωγή.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το music video του ‘Starry Night’ παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr

Comments

You may also like...