Μετά από 7 χρόνια οι Axwell και Pauls Paris κυκλοφόρησαν το “Make Your Mind Up” !

Η σημερινή μέρα δεν είναι μια συνηθισμένη αφού 7 χρόνια χρειάστηκε να περιμένουμε για να έρθει. Το “Make Your Mind Up” του Αυστραλού Pauls Paris κυκλοφόρησε σήμερα σε μια Remode Version του Axwell και του New_ID.

Το “Make Your Mind Up” έκανε πρεμιέρα το 2010 από τον Axwell στο BBC Radio 1 και στον Pete Tong. Από τότε οι ακροατές το λάτρεψαν και το ζητούσαν. Ο Axwell είχε πει τότε πως: ” Ο κόσμος είναι έτοιμος για λίγη μουσική με συναίσθημα. Αυτό το τραγούδι σε επαναφέρει στο 1998, εχει ένα πολύ συναισθηματικό vocal ήχο. Είναι αρκετά soulful και θέλω να φέρω αυτό πίσω.”

Λίγα χρόνια μετά αρκετοί fans της Axtone είχαν αρχίσει να πιστεύουν πως τελικά δεν θα βγει ποτε το συγκεκριμένο track. O Pauls Paris είχε αναφέρει πως έχει σταματήσει πλέον με την παραγωγή μουσικής και πως μάλλον δεν θα βγει ποτε το “Make Your Mind Up”. Τελικά ο Axwell στο φετινό Miami Music Week το έπαιξε σε μια δικιά του και του New_ID remode version.

Ο Axwell το ξανά έπαιξε στην Tomorrowland και το Offial Preview έγινε στο ΒΒC Radio 1. Το “Make Your Mind Up” είναι ένα single που έλειπε από την σημερινή μουσική σκηνή. Το Vocals του Moses York το κάνουν ίδιαιτερα ξεχωριστό σε συνδυασμό με την μουσική αισθητική του Axwell και του New_ID. Οι διάφορες με την version του 2010 είναι πως η remode έχει πιο πολυ ενέργεια και έχουν αλλάξει λίγο τα φωνητικά.

Ο Pauls Paris ετοιμάζει και ένα άλλο Axtone release σύντομα. Μπορείτε να ακούσετε και να αγοράσετε το “Make Your Mind Up” παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://m.facebook.com/dancetoday.gr/

Αγορά:https://axtone.lnk.to/MakeYourMindUpRemode

Comments

You may also like...