Κυκλοφόρησε το νέο single του Diplo μαζί με τους SIDEPIECE

Ο superstar DJ/producer Diplo συνεργάστηκε με το duo SIDEPIECE για να κυκλοφορήσουν το νέο τους track ‘On My Mind’, ένα club banger που θα ακούμε για πολύ καιρό στα clubs το 2020.


Το ‘On My Mind’ είναι ένα tech house κομμάτι, με μία μοναδική groove ενέργεια όπου μαζί με τα φωνητικά του κομματιού δημιουργούν τη σωστή ατμόσφαιρα σε ένα club. Συγκεκριμένα τα φωνητικά είναι sample vocals από το κομμάτι των 702 και Missy Elliott με τίτλο ‘Steelo’, ενώ τα δυνατά του σημεία είναι τα long stabs που ακούμε στα drops. Παρόλο που κυκλοφόρησε πριν δύο βδομάδες, ο Diplo το είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά στο dj set του στο Coachella Festival πριν οκτώ μήνες.


Ο Diplo είναι ένα παραγωγός που δεν σταματά ποτέ να πειραματίζεται, εξάλλου το αποδεικνύει η μουσική του και οι συνεργασίες του όλα αυτά τα χρόνια. Τη φετινή χρονιά παρουσίασε μια σειρά από singles και remixes όπου σχεδόν όλα ανήκουν στο genre της house μουσικής. Όσο για τους SIDEPIECE το ‘On My Mind’ αποτελεί το δεύτερο single τους, αφού το duo δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα πίσω από αυτό το alias “κρύβονται” δύο γνωστοί bass παραγωγοί, ο Party Favor και ο Nitti Gritti.


Το ‘On My Mind’ κυκλοφορεί από το σχετικά νέο label του Diplo που ονομάζεται High Ground. Μπορείτε να ακούσετε τη νέα συνεργασία των Diplo και SIDEPIECE παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday.greece

Comments

You may also like...