Οι Chainsmokers έπαιξαν στο Los Angeles με τους Backstreet Boys και τον Big Sean και αποκάλυψαν το νέο τους single

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, οι Chainsmokers έπαιξαν σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυσυζητημένα lives τους. Το δυναμικό duo από τη Νέα Υόρκη, Drew Taggart και Alex Pall, ανέλαβε δράση και διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό show στο Convention Center του Los Angeles, το οποίο παρακολούθησαν χιλιάδες θαυμαστές.

Μία από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές ήταν όταν οι Chainsmokers έπαιξαν για πρώτη φορά το νέο τους κομμάτι. Ο τίτλος και η ακριβής ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας του δεν ξεκαθαρίστηκαν ακόμη, αλλά σύμφωνα με τους μουσικούς, δεν θα αργήσει πολύ ακόμα.

Πέρα από την εντυπωσιακή τους ερμηνεία, οι ταλαντούχοι DJs έφεραν επί σκηνής τους  Backstreet Boys που έπαιξαν δύο μεγάλες επιτυχίες τους από τα 90’s, το “I Want It That Way” και το “Larger Than Life”. Οι ίδιοι δημοσίευσαν στο twitter: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μοιραστήκαμε την αποψινή βραδιά με τους Chainsmokers. Συγχαρητήρια για το τεράστιο event που οργανώσετε και ευχαριστούμε πολύ που μας καλέσατε να παίξουμε μαζί σας”

Οι Αμερικάνοι μουσικοί απάντησαν με τη σειρά τους: “Ένα τεράστιο ευχαριστώ στου Backstreet Boys που απογείωσαν το show με την ερμηνεία τους. Είσαστε όλοι τέλειοι!”

Ο διάσημος rapper Big Sean δεν έλειπε από το μαγευτικό αυτό show και έπαιξε κι αυτός με τη σειρά του το τραγούδι “I don’t f**k with you”. Παρακάτω μπορείτε να δείτε video από την πολυσυζητημένη συναυλία. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!


https://twitter.com/yagirlsv/status/815148372650663936

https://twitter.com/yagirlsv/status/815149206264385537

 

Comments

You may also like...