Ο Steve Angello επιβεβαιώσε ότι δουλεύει πάνω στο δεύτερο album του και ότι το 2017 θα είναι η καλύτερη χρονιά της Size

Το πρώτο ολοκληρωμένο album με την υπογραφή του Steve Angello, μετά τη διάλυση του πιο ιστορικού μουσικού σχήματος της εποχής μας, των Swedish House Mafia στιγματίστηκε από αρκετό δράμα, διαρκείς καθυστερήσεις ως προς την ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά και μία γερή δόση δημοσιότητας.

Το “Wild Youth” υπήρξε αρκετά νοσταλγικό για το παρελθόν του αλλά και οπτιμιστικό για το μέλλον του. Μια πιο ώριμη ματιά στον ήχο και το στιλ που βοήθησαν το μουσικό παραγωγό, προσδίδοντας μια νότα από τα νιάτα και την επανάσταση του, θυμίζοντάς μας τις εποχές που θα έκανε τρελά tattoo. Τότε που η φράση “Swedish House Mafia” ήταν απλά κάτι που λεγόταν μεταξύ φίλων.

Και τώρα βρίσκεται εδώ, στο λαμπερό μέλλον, στο 2016 που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής. Αφού δέχτηκε αρκετή παρότρυνση από τους fans του, ο μουσικός τελικά ανακοίνωσε ότι δουλεύει πάνω στο πολυαναμενόμενο δεύτερο album του και πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017. Το πιο πρόσφατο track που παρουσίασε με τίτλο “Follow Me”, σε συνδυασμό με τους “Still Young” αποτέλεσαν ένα συναισθηματικό ταξίδι, με μουσικά στοιχεία από groove και progressive house. Κι αν η τελευταία του δουλεία έχει κάποια σχέση με αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν, τότε οι fans θα απολαύσουν έναν κλασσικό Steve Angello, με ένα ανατρεπτικό ηχητικό τέλος, που θα σε γεμίζει με το ζεστό και γεμάτο ζωντάνια πνεύμα ενός από τους μεγαλύτερους μουσικούς παραγωγούς των καιρών μας.

Τα ευχάριστα νέα που ανακοίνωσε ο Angello μας κάνουν να ανυπομονούμε για το 2017, όμως υπάρχουν κι άλλα. Ο ίδιος πρόσφατα αποκάλυψε ότι το show του, “Size In The Park” αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται ξανά. Τα τελευταία shows δέχτηκαν υποστήριξη από τους Third Party, Sunnery James & Ryan Marciano καθώς και Max Vangeli και AN21. Παρότι τα ονόματα των φετινών DJs δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, είναι σίγουρο ότι ο Steve θα καταφέρει να φέρει περισσότερους καλλιτέχνες επί σκηνής. Δείτε το σχετικό του σχόλιο στα social media παρακάτω και επισής ακούστε το τελευεταίο του Show στο BBC Radio 1 με καλεσμένους τους Moby,Cassius,Highly Sedated και Arcade Heroes.Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

 

Comments

You may also like...