Ο Skrillex αποκάλυψε το καινούριο του Intro στο NYE show του

Παρότι έχουν ειπωθεί πολλά για το πρόσφατο και αναμφίβολα ξέφρενο show του Skrillex που πραγματοποιήθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Miami, μαζί με τους Justin Bieber και Marshmello, όσα διέρρευσαν την προηγούμενη βραδιά στη Washington, D.C. είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα για τους fans του διάσημου DJ. Πρώτος ο Skrillex ανέβασε το video που θα δείτε παρακάτω, δημιουργώντας σάλο.

Παίζοντας σε ένα ακόμα sold- out live, στο Echostage, o 28χρονος μουσικός αποκάλυψε το νέο του Intro για το DJ set του αλλά και πιθανώς το καινούριο του ID (ακυκλοφόρητο κομμάτι). Η εισαγωγή ξεκινάει ήσυχα και μελωδικά, με ανάλαφρους ήχους από έγχορδα όργανα και στη συνέχεια ακολουθεί το Rock N’ Roll (Will Take Your Straight To The Mountain), πριν ο Skrillex το μιξάρει στο νέο του κομμάτι.

Πολλοί μάλιστα, παρατήρησαν ότι το συγκεκριμένο κομμάτι θύμιζε αρκετά κάτι που ο DJ είχε δημοσιεύσει πρόσφατα στο Snapchat, ενώ ακόμα, ακουγόταν αρκετά σαν το “Coast Is Clear” και το “Bassline Skanka”. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα, αλλά σίγουρα ο Skrillex θα μας αποκαλύψει σύντομα κι άλλες “εκπλήξεις”. Δείτε το σχετικό video παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα:

Comments

You may also like...