Ο Martin Garrix μίλησε για την καλλιτεχνική του πρόοδο σε πρόσφατη συνέντευξή του

Σίγουρα ήταν μία μεγάλη χρονιά για τον Ολλανδό DJ, Martin Garrix. Ο νεαρός superstar ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος DJ παγκοσμίως, ενώ ακόμα κυκλοφόρησε ένα από τα μεγαλύτερα hit του 2016, σε συνεργασία με την Bebe Rexha. Η καριέρα του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό του Dubai, ‘Radio and Music’, ο Garrix ανοίχτηκε στους θαυμαστές του σχετικά με την δημιουργική του διαδικασία, το μέλλον του στη μουσική βιομηχανία αλλά και για την πηγή της έμπνευσής του.

Η συνέντευξη έγινε μέσω e-mails, γι’αυτό οι απαντήσεις του μουσικού ήταν σχετικά σύντομες, έδωσε ωστόσο μία καλή ιδέα για πώς ένας τόσο νεαρός καλλιτέχνης βρίσκεται στην κορυφή αλλά και για το τι είναι εκείνο που τον παρακινεί.

Η συζήτηση ξεκινάει με το Martin να εξηγεί σε τι σημείο βρίσκεται με τη δημιουργική του διαδικασία και την καλλιτεχνική του πρόοδο. Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η διαδικασία είναι διαφορετική κάθε φορά που γράφω. Μπορώ να αντλήσω έμπνευση από τα πάντα.”

Στη συνέχεια έκανε λόγο για τα αγαπημένα του show στην Ινδία: “Το τελευταίο live από την περιοδεία στην Ινδία, που έγινε στην Kolkata ήταν πολύ ξεχωριστό.”.  Όταν ρωτήθηκε για το ποιοι είναι οι καλλιτέχνες με τη μεγαλύτερη επιρροή απάντησε: “Για μένα ανέκαθεν ο Tiësto θεωρούνταν μέντορας. Με έμαθε πολλά για τη μουσική και τη βιομηχανία της.”

Έπειτα, ο Ολλανδός DJ αποκάλυψε ότι είναι πολύ νευρικός πριν ανέβει στη σκηνή. Έχει μάθει όμως να ελέγχει τον εκνευρισμό του και να τον διοχετεύει στο πάθος που νιώθει για τη μουσική. “Πάντα νιώθω πεταλούδες στο στομάχι μου πριν ξεκινήσω ανέβω στη σκηνή. Αυτός είναι και ο λόγος που αγαπάω τόσο πολύ τα lives.”.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Martin Garrix εδώ! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα.

 

 

Comments

You may also like...