O Hardwell λέει ”F**k DJ Mag” και ο 3LAU αποκαλύπτει το κρυφό μυστικό της λίστας

Ανάμεσα στα πολλά party που  έγιναν  στα πλαίσια του φεστιβάλ Amsterdam Dance Event, ήταν και το Revealed Records, στο οποίο εμφανίστηκε ο Hardwell. Ο Ολλανδός DJ και μουσικός παραγωγός, κατά τι διάρκεια του event έκανε ορισμένες ηχηρές δηλώσεις για το Dj Mag Top 100 και για το πώς επηρεάζει αρνητικά τους καλλιτέχνες. Ως παράδειγμα έφερε κάποιον συνεργάτη του που δεν κατάφερε να παίξει στο festival επειδή δεν βρίσκεται στη λίστα και δεν είναι δυνατόν να υπάρξει στη λίστα, μιας και δεν έχει εμφανιστεί σε μεγάλα party. Έτσι δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος που δυσκολεύει την πορεία των καλλιτεχνών.

Ο Hardwell έκανε λόγο για τον Atmozfears, έναν Ολλανδό DJ που ειδικεύεται στη Hardstyle μουσική, λέγοντας ότι τον θεωρεί πολύ καλύτερο παραγωγό από τον ίδιο. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Dannic και Dyro που βρίσκονται στις θέσεις 70 και 93 της λίστας αντίστοιχα, εξηγώντας ότι αδικήθηκαν. Δεν είναι η πρώτη φορά που η λίστα του Dj Mag προκαλεί αντιδράσεις, αλλά σίγουρα δεν τις περιμέναμε από κάποιον που έχει βγει ήδη δύο φορές νικητής και τώρα βρίσκεται στην τρίτη θέση!

Την ίδια στιγμή, ο 3LAU δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook ένα μήνυμα στον οποίο εξηγεί τον πραγματικό λόγο που όλοι ενδιαφέρονται για τα ονόματα σε αυτή τη λίστα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του 25χρονου superstar η αιτία είναι η ίδια η μουσική σκηνή της Ασίας. Όταν κλείνουν συμφωνία με κάποιον καλλιτέχνη, η πληρωμή του σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την κατάταξή του στη συγκεκριμένη λίστα. Δείτε τη σχετική ανάρτηση παρακάτω. Ποια είναι η γνώμη σας;

Comments

You may also like...