Ο Hans Zimmer αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα μυστικά της δουλειάς του μέσα από το MasterClass

Hans Zimmer. Μόνο και μόνο το όνομα του ταλαντούχου αυτού καλλιτέχνη είναι αρκετό για να σε ανατριχιάσει και συγχρόνως να σε ταξιδέψει, γνωρίζοντας πως κάθε μουσική παραγωγή που φέρει την υπογραφή του αποτελεί ένα αυθύπαρκτο αριστούργημα. Ο Γερμανός συνθέτης έχει “ντύσει” με το ταλέντο του περισσότερες από 150 κινηματογραφικές παραγωγές, όπως το Lion King, το Pirates of the Caribbean, το The Dark Knight, το Interstellar και πολλές, πολλές ακόμη. Το πιο αξιοσημείωτο κατόρθωμά του ωστόσο, δεν είναι οι δυνατές συνεργασίες που έχει διασφαλίσει μέσα από τη καριέρα του, αλλά η γενικότερη αντίληψή του για τη μουσική και ο τρόπος του να τη μεταβιβάζει στο κοινό – σαν να αφηγείται μία ιστορία.

Η μουσική αυτή διάνοια αποφάσισε επιτέλους να μοιραστεί τα μυστικά της δουλειάς του με το ευρύ κοινό, μέσα από την πρώτη συμμετοχή του στο MasterClass. Μία πρώτη ματιά αρκεί για να καταλάβουμε πόσο ενδιαφέρον και μεγαλειώδες πρόκειται να είναι το τελικό προϊόν. Έχοντας κερδίσει δύο Χρυσές Σφαίρες και ένα Ακαδημαϊκό Βραβείο, η άποψή του Zimmer για τη μουσική, τα πορίσματα και η γνώμη του θεωρείται το λιγότερο καταξιωμένη και θεμιτή.

Στο video που θα δείτε παρακάτω, ο ταλαντούχος συνθέτης επισημαίνει μεταξύ άλλων: “Αν κάποιος σας πει ότι υπάρχει κάποιος κανόνας, απλά παραβιάστε τον”. Δείτε το ενδιαφέρον trailer με τη συνέντευξη του Hans Zimmer και μείνετε συντονισμένοι  για περισσότερα μουσικά νέα:

Comments

You may also like...