Ο Erick Morillo αποχαιρετά το 2016 με το καινούριο του εκρηκτικό single “The Edge” !

Ο Erick Morillο, 45χρονος Αμερικανός μουσικός παραγωγός και ιδιοκτήτης δισκογραφικής εταιρίας, μόλις κυκλοφόρησε το τελευταίο του single με τίτλο “The Edge” για να αποχαιρετήσει τη χρονιά που πέρασε.

To νέο αυτό τραγούδι κυκλοφόρησε με την υπογραφή της δική του δισκογραφικής, Subliminal Records, που έχει φιλοξενήσει ανά καιρούς διάφορους καλλιτέχνες, όπως είναι ο Harry “Choo Choo” Romero , ο Junolarc και πρόσφατα τους Kryder και Eddie Thoneick. Το “The Edge” είναι το απόλυτο club hit, που θα κάνει τους πάντες στο δωμάτιο να σηκωθούν στα πόδια τους και να χορέψουν πάνω στο ζωηρό deep house ρυθμό του. Αυτό το κομμάτι έχει ένα σταθερά γρήγορο ρυθμό, και η παραγωγή περιλαμβάνει βαθιά synths και έντονο μπάσο, καθιστώντας το τέλειο τραγούδι για κάθε χορευτικό party. Τα ίδια τα λόγια  “All I wanna do is dance in the scene, from House, to Techno, and in between” έχουν παιχνιδιάρικη διάθεση και σε κάνουν να θέλεις να χορέψεις στο beat.

Μπορείτε να ακούσετε το νέο single του Erick Morillo, “The Edge” παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Comments

You may also like...