Ο Eric Prydz παρουσίασε 4 νέα τραγούδια για να τιμήσει έναν θαυμαστή του που πέθανε από καρκίνο

Το Νοέμβριο μοιραστήκαμε μαζί σας τη συγκινητική ιστορία ενός μεγάλου θαυμαστή του Eric Prydz, ο οποίος έπασχε από καρκίνο και ήθελε να δει τον DJ να παίζει για μία τελευταία φορά. Δυστυχώς, ο  James Lillo απεβίωσε πριν από την ημερομηνία του show. Φανερά επηρεασμένος από τα γεγονότα, ο Prydz αποφάσισε να μετατρέψει το live σε έναν έρανο, όπου όλα τα έσοδα θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του James, Cancer Research Institute. “Η μάχη που έδωσε και η ιστορία του με έχουν στιγματίσει,” είπε χαρακτηριστικά ο μουσικός. “Θέλω να παίξω πιο πολύ από ποτέ σε αυτό το event για να συγκεντρώσω λεφτά για φιλανθρωπία αλλά και για να τιμήσω τη μνήμη του”.

Ο έρανος ήταν επιτυχής, με τον Prydz να σημειώνει δύο συνεχόμενα sold out events. Επιπλέον, παρουσίασε μερικά καινούρια τραγούδια κατά τη διάρκεια των lives του. Το ένα από τα tracks μάλιστα, έχει τίτλο “Lillo”, μία συμβολική κίνηση από μεριά του καλλιτέχνη για να τιμήσει το θαυμαστή του.

Τα παρακάτω video ανέβηκαν από τους χρήστες του YouTube, The PLURnalist, 808coug και NemesisAnother. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο αυτά shows συγκέντρωσαν το σημαντικό ποσό των 60 χιλιάδων δολαρίων, το οποίο θα προσφερθεί στην έρευνα για τον καρκίνο. Ο Prydz μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα στο Twitter με το παρακάτω μήνυμα: “Ευχαριστώ πολύ όσους αγόρασαν εισιτήρια και έδωσαν χρήματα για τον έρανο του James. Συγκεντρώσαμε περισσότερες από 60 χιλιάδες δολάρια για το Ινστιτούτο Έρευνας κατά του Καρκίνου. Νομίζω ότι όλοι μας κάναμε τη διαφορά!”Comments

You may also like...