Ο David Guetta συνεργάζεται με τον Robin Schulz στο νέο τους τραγούδι με τίτλο “Shed A Light”

Ο David Guetta και ο Robinz Schulz, δύο από τους πιο ταλαντούχους και χαρισματικούς καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ευρώπη, ένωσαν επιτέλους τις δυνάμεις τους για μία συνεργασία αντάξια της φήμης τους. Το “Shed A Light” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα ατμοσφαιρικό και χαρμόσυνο τραγούδι, που ηχητικά παραπέμπει στη house, με τα ανάλαφρα φωνητικά των Cheat Codes να τοποθετούνται εύστοχα στην παραγωγή και να δένουν τη μελωδία. Το αποτέλεσμα; Ένα απόλυτο ραδιοφωνικό hit, που σίγουρα θα παιχτεί πολύ από τους DJs ανά τον κόσμο.

“Υποστήριζα το Robin από την πρώτη μέρα. ‘Εχουμε πραγματοποιήσει πολλές περιοδείες μαζί και ήμουν εξαρχής πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστούμε για το συγκεκριμένο τραγούδι. Τα τραγούδια του είναι πολύ μουσικά και βγάζουν πολύ συναίσθημα. Για μένα λοιπόν, το να δουλέψω με το Robin ήταν μία ξεκάθαρη και εύκολη επιλογή. Ένιωσα ότι θα ταιριάξουμε”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο David Guetta για τη συνεργασία τους.

Το τραγούδι ξεκινάει με τα μελωδικά φωνητικά των Cheat Codes και λίγες νότες από έγχορδα στο background. Το ζεστό και οικείο ύφος του τραγουδιού σύντομα αλλάζει, καθώς ο ρυθμός γίνεται πιο γρήγορος και η μελωδία πιο έντονη και χορευτική, αιτιολογώντας το house χαρακτήρα του “Shed A Light”. Το πιάνο και τα έγχορδα όργανα που ακούμε καθ’όλη τη διάρκεια του track είναι η τελική και πιο ενδιαφέρουσα πινελιά, καθώς ολοκληρώνουν τη μελωδία και προσδίδουν μία όμορφη αίσθηση.

Ακούστε το official lyric video του Robin Schulz & David Guetta feat. Cheat Codes – Shed A Light παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα:

Comments

You may also like...