Ο 12χρονος DJ που δείχνει πως η Techno ίσως να είναι το μέλλον της ηλεκτρονικής μουσικής

Ο όρος ” παιδί – DJ” έχει αρχίσει να γίνεται πολύ δημοφιλής στην κοινότητα της ηλεκτρονικής μουσικής. Πρώτα γνωρίσαμε τον Arch Jr, έναν DJ μόλις τριών χρονών, που κέρδισε την πρώτη θέση στο show “South Africa’s Got Talent”. Ακόμα, αξίζει να αναφέρουμε το όνομα του νεαρού John Anthony, που έπαιξε στα decks του Sunset Music Festival, προκαλώντας τους πάντες να αναρωτηθούν πώς ένα εννιάχρονο αγόρι παίζει μουσική σε τέτοια φεστιβάλ.

Τώρα, στο προσκήνιο βρέθηκε ο 12χρονος καλλιτέχνης, γνωστός και ως Federico Gardenghi. Το νεαρό ταλέντο με καταγωγή από το Μιλάνο έχει ήδη ξεκινήσει να χτίζει το όνομά του στην undergound σκηνή.  Σε αντίθεση με άλλους, ενήλικους DJs, o Federico δείχνει να έχει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο.

Επιπλέον, το προσωπικό του γούστο βελτιώνεται πολύ γρήγορα και ο ίδιος είναι σε θέση να βομβαρδίσει το εκάστοτε κοινό με την techno που τόσο πολύ θέλει να ακούσει. Πρόσφατο ντοκουμέντο αποτελεί και ένα video που δημοσιεύτηκε στο Gardenghi, στο οποίο ο 12χρονος star  πραγματικά απογειώνει το remix της Nicole Moudaber με τίτλο “Give Me Luv”. Δείτε το σχετικό video παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι στα βήματα του Federico. Σίγουρα θα ακούμε συχνά το όνομά του από εδώ και πέρα!

Comments

You may also like...