Νέο single από τον Έλληνα Noiz Van Grane στο label του Don Diablo

Ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ονόματα της Ελληνικής dance σκηνής με σταθερή ανοδική πορεία, ο Noiz Van Grane, κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο ‘Re-Education’ στο label των Dropgun και sub label της Hexagon, την PROPHECY.


Το ‘Re-Education’ είναι ένας συνδυασμός από vomitstep και στοιχεία από electro house στα 100 bpm. Δυνατά σημεία του κομματιού είναι τα attacking drops, με ποικιλία από twisty bass ήχους, αλλά και το solo ηλεκτρικής κιθάρας στο δεύτερο verse. Πρώτη φορά το παρουσίασε σε dj set του ο Don Diablo στο S2O Songkran Music Festival στην Ταϊβάν, ενώ έχει δεχθεί υποστήριξη μέχρι στιγμής από τους Plastik Funk, Daniel Etienne και Unity Brothers.


Ο Noiz Van Grane συνεχίζει να έχει μια ανοδική πορεία φτάνοντας όλο και πιο ψηλά, κρίνοντας από τις επιτυχίες που έχει μέχρι σήμερα. Αν και βρίσκεται περίπου τέσσερα χρόνια στην dance σκηνή, έχει καταφέρει να κυκλοφορήσει σε δισκογραφικές όπως Revealed, Dharma, Nik Cooper, Quartzo Records κ.ά. Το ‘Re-Education’ από τον Noiz Van Grane, κυκλοφορεί από την PROPHECY, sub label της Hexagon HQ του Don Diablo και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...