Οι Mind Against για ακόμα μία φορά στην Afterlife

Οι Mind Against επιστρέφουν στην Afterlife με το ‘Walking Away’ EP μετά από δύο χρόνια από το ‘Days Gone’. Η Afterlife, είναι η δισκογραφική που τους ανέδειξε μέσα από το πρώτο release της σειράς ‘Realm Of Consciousness’ που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2016 και συμπεριλάμβανε το ‘Gravity’ που είναι και το πιο γνωστό κομμάτι του Ιταλικού duo.

To EP ξεκινάει με το ‘Walking Away’ ένα πολυαναμενόμενο κομμάτι που έχει ακουστεί σαν ID σε πολλά sets τόσο των ίδιων, όσο και των Tale of US αλλά και των Adritique. Αναμειγνύει melodic και minimal techno ρυθμούς, με κύριο στοιχείο του το deep και progressive ύφος, που σε συνδυασμό με τα hypnotic φωνητικά Port St. Willow και την μοναδική χροιά του, αναβαθμίζουν το κομμάτι και το κάνουν αρκετά ξεχωριστό.

Αποτέλεσμα εικόνας για mind against

Το δεύτερο τραγούδι του EP, ‘Bloom’ ανακατεύει την ηλεκτρονική με την κλασσική μουσική, με κύριο όργανο το πιάνο. Η downtempo ατμόσφαιρά του, προκαλεί μελαγχολίκα συναισθήματα. Επίσης, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα percussions, αναδεικνύει ένα καλοδουλεμένο bassline και δημιουργεί ένα πνεύμα μυστηρίου. Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, το κομμάτι έχει ως βάση του το πιάνο το οποίο ακούμε σε ολόκληρη την διάρκεια του, συνοδευόμενο από διάφορα pads και ambient εφέ.

Αποτέλεσμα εικόνας για mind against

Οι Mind Against είναι από τα ονόματα που σίγουρα ξεχωρίζουν στην τομέα της melodic techno και μας το υπενθυμίζουν με αυτή τους την κυκλοφορία. Το κύριο μέλημα τους είναι να δημιουργήσουν όσο δυνατόν περισσότερα συναισθήματα μπορούν με τον ήχο τους και να διηγηθούν μια ιστορία μέσα από κάθε τους κομμάτι. Το ‘Walking Away’ EP κυκλοφορεί από την Afterlife και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...