Ο Mihalis Safras έπαιξε στο καλύτερο cafe του κόσμου το Mambo Ibiza !

Άλλος ένας Έλληνας DJ / Producer που συνεχίζει να διακρίνεται στο εξωτερικό και αυτή την φορά είναι ο Mihalis Safras αφού βρέθηκε στο καλύτερο και πιο διάσημο cafe του κόσμο. Το Cafe Mambo Ibiza!

Ενας από τους λόγους που παρά πολύς κόσμος επισκέπτεται το νησί της Ισπανίας κάθε καλοκαίρι δεν είναι μόνο τα ατελείωτα parties. Τα θρυλικά Club όπως Amnesia, Pacha, Ushuaia που αποτελούν πόλο έλξης αλλά το Cafe Mambo. Μπορεί να σας φανεί παράξενο αλλά αρκετοί πηγαίνουν στην Ibiza για το συγκεκριμένο Cafe αφού είναι ένα από τα must μέρη για να πας όταν βρεθείς στην Ibiza. Καθημερινά House parties με τους καλύτερους DJs του κόσμου δίπλα από την θάλασσα το καθίστουν ένα από τα πιο μαγευτικά μέρη του νησιού.

Απο το booth του Cafe Mambo έχουν περάσει μέχρι και οι Swedish House Mafia για να καταλάβετε το μέγεθος. Όπως επίσης και οι Eric Prydz, Hardwell, Bob Sinclar, Martin Garrix, Hot Since 82, Martin Solveig και αρκετοί άλλοι. Ο Έλληνας DJ / Producer έπαιξε μαζί με τον Josh Butler και solo και Back2Back.

Μπορείτε να δείτε παρακάτω ένα μέρος από το set του Mihali Safra στο Mambo Ibiza και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Dance With Us:https://m.facebook.com/dancetoday.gr/

https://www.facebook.com/mamboibiza/videos/10155108603363165/

 

Comments

You may also like...