Το Miami Music Week ξεκινάει με Detlef, Agent Greg και Mihalis Safras

Το μεγαλύτερο και πιο διαφημισμένο event της χρονιάς ξεκινάει σήμερα στην Φλόριντα του Μαιάμι. Το Miami Music Week !

To Miami Music Week αποτελεί το μεγαλύτερο στόχο και όνειρο για όλους τους DJs / Producers παγκοσμίως. Κάθε χρόνο στα τέλη του Μαρτίου το Μαιάμι γίνεται πόλος έλξης και η πιο hot πόλη του πλανήτη. Πάρα πολλά parties καθημερινά, οι καλύτεροι DJs / Prοducers, event managers, club owners και πάρα πολλοί ακόμη επισκέπτονται το Μαιάμι. To Μiami Music Week διαρκεί 7 ημέρες και πέρα από τα πάρα πολλά events περιλαμβάνει αρκετά σεμινάρια για παραγωγή μουσικής, διοργάνωση events και αρκετά ακόμη ενδιαφέροντα θέματα. Αυτή η μουσική εβδομάδα κλείνει με το μεγαλύτερο festival του κόσμου το Ultra Music Festival που διαρκεί 3 ημέρες. Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή το βράδυ όπου και σηματοδοτεί το τέλος τους Miami Music Week.

Σε αυτό το τεράστιο μουσικό γεγονός δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι Έλληνες DJs / Producers. Οι Detlef, Agent Greg και Mihalis Safras θα βρίσκονται εκεί και θα παίξουν σε αρκετά events. Ο Detlef θα εμφανιστεί την Πέμπτη στις 28 στο National Hotel Miami το μεσημέρι και το βράδυ θα βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα clubs του κόσμου το Space Miami. Την επόμενη ημέρα στις 29 θα παίξει στο Epic Hotel Miami και το τελευταίο τους show θα είναι στο Mana Wynwood με το elrow.

Ο Agent Greg ξεκινάει το δικό του Miami Music Week την Τετάρτη στις 27 με το party της Kryteria Records το μεσημέρι και το βράδυ στο El Patio με την Hotl Records. Συνεχίζει στις 31 Μαρτίου στο W Hotel και κλείνει την ίδια μέρα στο Nikki Beach.

Ο Mihalis Safras θα παίξει σε 3 events. To πρώτο είναι την Παρασκευή στις 29 στο W. Την επόμενη μέρα θα βρίσκεται στο Delano και το τελευταίο του show είναι την Κυριακή στο 1-8080 Lucky.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

 

Comments

You may also like...