Οι γυναίκες είναι χειρότερες από τους άντρες ως DJ υποστήριξε ιδιοκτήτης γνωστής εταιρείας!

Σε ένα πρόσφατο γερμανικό περιοδικό με τίτλο Groove ο δημιουργός της γνωστής δισκογραφικής εταιρεία Giegling, Konstantin υποστήριξε πως συνήθως οι γυναίκες είναι χειρότερες σαν DJ από τους άντρες.

Στην συνέχεια ο ίδιος είπε πως οι γυναίκες παίρνουν περισσότερη προβολή και προώθηση από όσο πραγματικά αξίζουν. Αυτό είναι άδικο πρόσθεσε. Επίσης ανέφερε πως σε αυτή την βιομηχανία αν οι γυναίκες θέλουν να επιτύχουν πρέπει να σπάσουν τους κανόνες και να διώξουν τα γυναικεία χαρακτηριστικά τους και να αποκτήσουν πιο αντρικά στοιχεία.

Μετα από όλα αυτά οι αντιδράσεις από το γυναικείο φύλο ήταν έντονες κατι που είναι απολύτως φυσιολογικό  με αποτέλεσμα ο ίδιος ο Konstantin να αλλάξει την αρχική του δήλωση και είπε στο Mixmag: “αισθάνομαι βαθιά στεναχωρημένος, οι λέξεις που χρησιμοποίησα παρερμηνεύτηκαν και δεν εννοούσα αυτό που ειπώθηκε. Οι γυναίκες δεν είναι χειρότερες DJ από τους άντρες. Η δημοσιογράφος δεν εκτίμησε την αίσθηση του χιούμορ μου”.

Αυτά τα λόγια δεν τα πίστεψαν οι δημιουργοί του Sunfall Festival και η ομάδα της Giegling δεν θα εμφανιστεί στο event.

Η απάντηση μας σε αυτή την δήλωση είναι τρία ονόματα. Nicole Noudaber, Nina Kraviz, Nervo. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Like Us:https://m.facebook.com/dancetoday.gr/

 

Comments

You may also like...