Νέο remix των Meduza για το ‘Wild’ του John Legend

Μετά το remix του ‘Discopolis 2.0’, οι Meduza επιστρέφουν με ένα νέο remix για το κομμάτι του John Legend με τίτλο ‘Wild’.


Το ‘Wild’ remix αποτελείται από ένα παρόμοιο μοτίβο ήχων, όπως και του ‘Discopolis 2.0’. Progressive ήχοι και deep ατμόσφαιρα, ντυμένοι με το signature drumset που έχουμε ακούσει ξανά σε προηγούμενες παραγωγές των Meduza. Τα φωνητικά του John Legend δίνουν μια πιο δυνατή ώθηση στο κομμάτι καθώς προετοιμάζουν τον ακροατή για το drop. Το remix των Meduza αποτελεί το πρώτο remix του ‘Wild’ από την κυκλοφορία του έβδομου album του John Legend με τίτλο ‘Bigger Love’.


Το remix έκανε πρεμιέρα μέσω του καναλιού του John Legend αλλά και του Selected στο Youtube. Όσο ανάμενουμε για τις επόμενες παραγωγές τους, το επιτυχημένο trio συνεχίζει τα livestreams σε απίστευτες τοποθεσίες, όπως στην Terrazza Martini στο Μιλάνό, ενώ ανακοίνωσε στα social media τον δεύτερο Χρυσό Δίσκο, για το μεγάλο hit ‘Lose Control’. Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω το remix του ‘Wild’ από τους Meduza και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...