Ακούστε το νέο Rmx των KREAM στους MEDUZA

To Rmx των KREAM στο τελευταίο single των MEDUZA ‘Tell It To My Heart’ μαζί με τον Hoizer μόλις κυκλοφόρησε και είναι καλύτερο από ότι περιμέναμε.

Το δυναμικό duo από την Νορβηγία, KREAM τον τελευταίο χρόνο έχει ανέβει αρκετά και αυτό οφείλεται στην μουσική τους. Τα ιδιαίτερα livestream τους κατά την διάρκεια της καραντίνας την περασμένη χρονιά έκαναν πολλούς ακροατές να τους γνωρίσουν καλύτερα και να ακούσουν την μουσική τους. Το περασμένο μήνα κυκλοφόρησαν το Rmx τους στο ‘It Gets Better’ των Swedish House Mafia και τώρα επιστρέφουν με ένα ακόμη πολύ δυνατό Rmx για τους Ιταλούς, MEDUZA.

Οι KREAM δημιούργησαν μία πιο club progressive house εκδοχή με πιο πολύ ενέργεια σε σύγκριση με το original που είναι πιο μελωδικό και house. Οι Νορβηγοί κράτησαν τα δυνατά μέρη του original όπως είναι τα vocals του Hoizer και την βασική μελωδία και πάτησαν πάνω σε αυτά για να αλλάξουν τα drops με διαφορετικό bassline.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘Tell It To My Heart’ Rmx των KREAM από τους MEDUZA ft Hoizer παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι στο dancetoday.gr για περισσότερα μουσικά νέα. Ακολουθήστε μας στα social μας για περισσότερο περιεχόμενο.

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

www.tiktok.com/@dancetodaygr

Comments

You may also like...