Οι Meduza ξεκινούν το 2020 με ένα Club Remix

Οι Meduza ξεκινούν το 2020 με το Remix τους στο ‘Power Over Me’ του Dermot Kennedy !

Ένα χρόνο πριν μας συστήθηκαν ως Meduza οι Ιταλοί Simon De Jano, Matt Madwill και Luke Degree με το τεράστιο hit του 2019 ‘Piece Of My Heart’. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα οι Meduza οτιδήποτε κυκλοφόρησαν έγινε hit.

T0 2019 οι Meduza κυκλοφόρησαν 2 original tracks, το ‘Piece Of My Heart’ και την άλλη πολύ μεγάλη τους επιτυχία ‘Lose Control’ που βασίστηκε πάνω στην ιδέα του πρώτου. Τα δύο αυτά tracks ήταν πιο commercial και Radio friendly σε σύγκριση με τα 3 Remixes τους που είχαν πιο club vibe. Το ‘Body 2 Body’ του MK, το ‘Using’ των Ritual και το ‘My Boy’ της R Plus και Dido.

Το ‘Power Over Me’ ακολουθεί το μοτίβο του ‘My Boy’. Ένα club house remix με acid electro drops που μας θυμίζουν τα παλαιότερα tracks του Simon De Jano. Το ‘Power Over Me’ ξεκινάει με ένα δυνατό kick drop και στην συνέχεια ακούμε τα δυναμικά vocals του Ιρλανδού στο break με το δεύτερο drop να είναι ο συνδυασμός του πρώτου με τα φωνητικά του Dermot και πιο μελωδικό.

Οι Meduza μας δείχνουν πως και αυτή τη χρονιά έχουμε πολλά να περιμένουμε από τους ίδιους. Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω το Remix τους στο ‘Power Over Me’ και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...