Οι Meduza κυκλοφόρησαν το νέο τους track και είναι καλύτερο από το ‘Piece Of Your Heart’

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου του κομματιού ‘Piece Of Your Heart’, όπου αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια για το 2019, οι Meduza κυκλοφόρησαν το επόμενό τους single με τίτλο ‘Lose Control’.

To Μeduza project αποτελείται από 3 άτομα τους Luca de Gregorio, Mattia Vitale και Simone Giani. Όμως στις εμφανίσεις όπως και τα videoclips αλλά και τα social media εμφανίζεται μόνο ο Simone Giani (Simon De Jano). Θέλοντας να εδραιώσουν τον signature ήχο τους, οι Meduza ακολουθούν παρόμοια συνταγή με εκείνη του ‘Piece Of Your Heart’ δημιουργώντας ένα follow up single. Παρατηρούμε ότι το ‘Lose Control’ έχει παρόμοιο μοτίβο ήχων άλλα και φωνητικών, αφού στο κομμάτι συμμετέχουν το Βρετανικό trio Goodboys όπου είχαν συνεργαστεί και στο πρώτο single μαζί.

https://www.instagram.com/p/B3Z75W3gwAQ/

Στα φωνητικά ακούμε επίσης την Becky Hill, μία από τις πιο γνωστές φωνές της dance σκηνής των τελευταίων χρόνων με συνεργασίες μαζί με Oliver Heldens, Rudimental, Wilkinson, MK, Sigala, Matoma και πολλές άλλες. To ‘Lose Control’ αναμένεται να γίνει το νέο must track των ραδιοφώνων, sets και θα το ακούτε παντού τους επόμενους μήνες. Σίγουρα θα δούμε και πάρα πολλά remixes !

Το ‘Lose Control’ κυκλοφορεί από την Virgin Records και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...