Οι Meduza επιστρέφουν με το νέο τους single ‘Headrush’

Μετά την κυκλοφορία του ‘Paradise’ την προηγούμενη χρονιά, οι Meduza επιστρέφουν μετά από αρκετούς μήνες με καινούργιο single. Ο λόγος για το σκοτεινό ‘Headrush’, όπου συμμετέχει και ο Elroii και κυκλοφορεί από την Insomniac Records.


Το ‘Headrush’ αποτελείται από το signature drumset των Meduza το οποίο “δένει” άψογα με το deep bassline και τους cinematic fx ήχους. Τα φωνητικά δημιουργούν το μυστήριο που χρειάζεται για να “κρατήσει” την προσοχή του ακροατή μέχρι τα drops. Τα δύο “σκοτεινά” drops του κομματιού διακρίνονται από τα deep progressive στοιχεία και τις noisy synth μελωδίες.


Φαίνεται πως οι Meduza, με slightly πειραματισμούς, προσπαθούν να αναπτύξουν νέους ήχους χωρίς να αφαιρούν από τα νέα κομμάτια τους του ήχους που χαρακτηρίζουν το στυλ τους. Το ‘Headrush’ αποτελούσαι ID για αρκετό καιρό, αφού η πρώτη φορά που παρουσιάστηκε ήταν ως intro στο dj set των Meduza στο EDC Mexico. Το single του Ιταλικού dance trio έχει δεχτεί μεγάλη υποστήριξη από ονόματα όπως Kryder, Afrojack, Dannic, EDΧ, Swanky Tunes, Zeds Dead, Benny Benassi, The Aston Shuffle, Robbie Rivera, Alison Wonderland κ.ά.


Ακούστε το ‘Headrush’ από τους Meduza και Elroii παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...