Οι Meduza στην Defected με το ‘Born To Love’

Οι Meduza συνεχίζουν να είναι ασταμάτητοι και να κυκλοφορούν το ένα hit μετά το άλλο. Αυτή την φορά μας παρουσιάζουν το καινούργιο τους single ‘Born To Love’ που κυκλοφόρησε από την Defected!

To Ιταλικό τρίο Simon De Jano, Matt Madwill και Luke Degree που αποτελούν τους Meduza πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στην διεθνούς φήμης Defected Records. Μετά την υποψηφιότητα τους για grammy award με το ‘Piece Of My Heart’ μας δείχνουν πως τίποτα δεν ήταν τυχαίο και μία προσωρινή επιτυχία. Αυτό που έχουν καταφέρει μέσα σε ένα χρόνο το έχουν επιτύχει πολλοί λίγοι artists.

To ‘Βorn To Love’ μας δείχνει μία πιο διαφορετική πτυχή των Meduza. Είναι ένα sexy house vocal single ανάλογο με το ύφος της Defected που θα σας γίνει αρκετά εθιστικό από την πρώτη κιόλας φορά που θα το ακούσετε. Τα καταπληκτικά vocals της SHELLS δένουν αρμονικά με το κομμάτι και δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Δεν είναι ένα mainstream track όπως το ‘Piece Of Your Heart’ ή το ‘Lose Control’. Είναι πιο underground και έχει αυτό το πολύ όμορφο club vibe. Σίγουρα όμως θα παιχτεί πάρα πολύ στο ραδιόφωνο.

Μπορείτε να ακούσετε το νέο single των Meduza ‘Born To Love’ που κυκλοφόρησε από την Defected παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...