Ακούστε το νέο radio hit της Peggy Gou μαζί με τον Maurice Fulton

Η δισκογραφική της Peggy Gou, Gudu Records παρουσιάζει το νέο 3-track EP του Maurice Fulton με τίτλο ‘Earth’, όπου περιλαμβάνει και μια συνεργασία μεταξύ τους.

Ο Maurice Fulton μαζί με την Peggy Gou δημιούργησαν το ‘Jigoo’, που αποτελεί το πρώτο κομμάτι του EP. Ένα house κομμάτι όπου συνδυάζει τα μουσικά στοιχεία και των δύο καλλιτεχνών, μέσα από τα groovy πλήκτρα, τη ζεστασιά που δίνουν το pad και η synth μελωδία και το ρυθμό που δίνει το bassline μαζί με τα housy drumset. Στη συνέχεια ακούμε το nu disco κομμάτι με τίτλο ‘Not Sure How I Would’. Το funk ύφος δημιουργείται από τα πλήκτρα, τα sequences και τον ήχο του μπάσου που κυριαρχεί σε όλο το κομμάτι, όπου άλλοτε είναι πιο μουντός (muted) και άλλοτε πιο άγριος (crunchy). Τα drums αποτελούνται από breakbeat ρυθμό μαζί με hats και άλλους percussion ήχους, ενώ περιλαμβάνεται και μια μεγάλη ποικιλία από trippy fx ήχους.

Κρατώντας τη λέξη “trippy” από την προηγούμενη πρόταση καταλήγουμε στο τελευταίο και περισσότερο trippy κομμάτι του EP, το ‘One Itself’. Ένα πιο indie dance κομμάτι με αρκετά tribal στοιχεία και μεγαλύτερη ποικιλία κρουστών από τα προηγούμενα, όπως distorded hats, drum machine ήχους, drum fill samples και percussions. Η μελωδία του κομματιού είναι ο χαρακτηριστικός fx ήχος που συνοδεύει το drumset, όπου σε όλη τη διάρκεια μεταβάλετε το distorion και το filter του, δημιουργώντας έτσι το ανάλογο variation. Ο Maurice Fulton βρίσκεται στο χώρο της μουσικής πάνω από 20 χρόνια, έχοντας κυκλοφορήσει κομμάτια με διάφορα alias, ενώ έχει συμμετάσχει σε παραγωγές των Crystal Waters και Ultra Nate, με την πιο γνωστή να είναι το μεγάλο hit ‘Gyspsy Woman’.

Το ‘Earth EP’ του Maurice Fulton κυκλοφορεί από την Gudu Records και μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...