Οι Mathame επιστρέφουν στην Afterlife με το ‘For Every Forever’ EP

Η πρώτη κυκλοφορία για φέτος των αδερφών από την Ιταλία, Mathame, στην Afterlife, μέσα από την οποία αναδείχθηκαν, αποτελεί γεγονός. Το ‘For Every Forever’ άρχισε να κάνει την εμφάνιση του πριν το καλοκαίρι που μας πέρασε σε αρκετά σετ των Tale of Us, αλλά και των ίδιων, με το κοινό να ζητάει συνεχώς την κυκλοφορία του.

Image may contain: 2 people

Το ‘For Every Forever’ εμπεριέχει τα δύο χαρακτηριστικά που όλοι ξεχώρισαν από μοναδικό στυλ των Mathame. Τα επεξεργασμένα φωνητικά, με τα οποία έγιναν και πιο γνωστοί στο ευρύ κοινό από το ‘Nothing Around Us’ και η σύνθεση του breakdown, όπως αυτή στο ‘Skywalking’, σε συνδυασμό με την τέλεια μίξη μελαγχολικών συναισθημάτων, ατμοσφαιρικών χαρακτηριστικών και εναλλαγών των τόνων είναι αυτά που κάνουν το κομμάτι αρκετά ξεχωριστό. Κάνει την είσοδο του με πιο σκοτεινούς ήχους και σιγά σιγά εξελίσσει την ενέργεια του κομματιού σε όλο και πιο δυναμική. Ακολουθεί το Dub Mix του ‘For Every Forever’ που αποτελεί την εναλλακτική λύση, χωρίς την παρουσία των φωνητικών, που επιτρέπει σε κάποιον να απολαύσει τον μοναδικό ήχο των Mathame.

Το EP κλείνει με το ‘Stairway 3000’, το οποίο έχει δυναμικότερο χαρακτήρα σε σχέση με το ‘For Every Forever’. Τα βαριά και επιβλητικά kicks της techno κάνουν την εμφάνιση τους. Το ισχυρό και μεταλλικό lead παράλληλα με το groovy bassline, είναι τα στοιχεία γύρω από τα οποία κινείται ολόκληρο το κομμάτι, συνοδευόμενο από dark και minimal ατμόσφαιρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για mathame dj

Οι Μathame αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι έχουν έρθει για να μείνουν και ότι καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την κατεύθυνση της melodic techno με την δικιά τους ξεχωριστή υπογραφή. Το 2020 αναμένεται να κυκλοφορήσουν περισσότερα κομμάτια-σταθμοί για την ηλεκτρονική μουσική από το Ιταλικό duo. Το ‘For Every Forever’ EP κυκλοφορεί από την Afterlife και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...