Οι Massive Attack εναντίον του Pete Tong

To Βρετανικό group της trip-hop Massive Attack έκαναν μια δημόσια ανακοίνωση στην σελίδα τους στο Facebook όπου κατηγόρησαν τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό του BBC Radio 1 Pete Tong ότι έπαιξε τον τραγούδι τους  “Unfinished Sympathy” στο Show του Ibiza Classics χωρίς όμως την άδεια τους.

Οι Massive Attack αποκάλεσαν την περιοδεία του Pete Tong “έναν εφιάλτη νοσταλγίας”. Ο Robert Del Naja η αλλιώς 3D είπε πως κατά την διάρκεια του show και όταν παίζουν το δικό τους track δείχνει εικόνες από  πρόσφυγες για να κερδίσουν περισσότερα χρήματα για τον UNHCR. Έναν φιλανθρωπικό παγκόσμιο οργανισμό για τους πρόσφυγες. Επέμεινε πως ο Pete Tong δωρίζει μερικά από τα έσοδα του Show σε αυτόν τον οργανισμό, λέγοντας του πως αυτό είναι το ελάχιστο που μπορεί να κανει.

Η περιοδεία για το album “Ibiza Classics” των Pete Tong, Heritage Orchestra και του μαέστρου Jules Buckley πραγματοποιείται στα μεγαλύτερα Venues του κόσμου. To album περιλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα dance hits της ηλεκτρονικής μουσικής όπως ” Right Here Right Now” των Fatboy Slim, “Insomnia” των Faithless το “Cafe Del Mar” των Energy 52 και αλλά πολλά.

Εμείς να πούμε πως το να χρησιμοποιεί κάποιος την μουσική σου δείχνοντας ότι του αρέσει και ειδικά σε ένα τέτοιο show με τα καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών είναι κατι που ίσως μόνο τιμή και ευχαρίστηση μπορεί να σου προσφέρει. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον επειδή του αρέσει η μουσική σου. Μπορείτε να δείτε παρακάτω όλη την ανακοίνωση των Massive Attack και τον Pete Tong να παίζει το “Unfinished Sympathy”. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://m.facebook.com/dancetoday.gr/

Dear Pete TongThanks for covering one of our songs on your nostalgia nightmare roadshow.I don’t recollect you getting…

Posted by Massive Attack on Donnerstag, 14. Dezember 2017

 

Comments

You may also like...