Ακούστε το νέο Single του Martin Garrix

Μετά από συνεργασίες με Mattise & Sadko, Macklemore και Fall Out Boy, ο Martin Garrix συνεχίζει με ένα νέο κομμάτι που κυκλοφόρησε μαζί με τον Bonn.

Ονομάζεται ‘Home’ και αποτελεί ένα high energy house κομμάτι με electro, progressive house αλλά και rock χαρακτηριστικά, αφού συμπεριλαμβάνει lead riffs από ηλεκτρική κιθάρα στο bridge μέρος και στα δύο drops. Στο κομμάτι ακούμε τα φωνητικά του Bonn, που αποδεικνύει το πόσο καλά συνεργάζονται οι δύο καλλιτέχνες, αφού το ‘Home’ είναι η τρίτη συνεργασία μετά το ‘No Sleep’ και το ‘High On Life’.

 

Στην παραγωγή του κομματιού συμμετέχουν ο Albin Nedler, παραγωγός σε πολλά κομμάτια του Avicii, μαζί με το δίδυμο John & Michel ή αλλιώς John Martin και Michel Zitron, γνωστοί για τη συμμετοχή τους σε κομμάτια των Swedish House Mafia, Alesso και Tiesto αλλά και στο ‘Now That I Found You’ του Martin Garrix. Το ‘Home’ κυκλοφορεί από την δισκογραφική του Martin Garrix, STMPD Records και μπορείτε να παρακολουθήσετε το official video παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...