Ο Martin Garrix κυκλοφόρησε την νέα του συνεργασία με την Tove Lo

Ο superstar Martin Garrix ξεκινάει μουσικά το 2021 με ένα νέο single σε συνεργασία με την Tove Lo και κυκλοφορεί από την δισκογραφική του STMPD Records.


Κάνοντας ένα διάλλειμα από το side project YTRAM, ο Ολλανδός παραγωγός συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Tove Lo για να δημιουργήσουν το ‘Pressure’. Ένα dance κομμάτι με στοιχεία από deep house και sensual pop vocals, όπου διακρίνονται τα χαρακτηριστικά και των δύο καλλιτεχνών αντίστοιχα. Το ‘Pressure’ είναι ένας συνδυασμός του ύφους του YTRAM και της γενικότερης ατμόσφαιρας του album της Tove Lo, ‘BLUE LIPS’. Θα μπορούσε να θεωρηθεί ως follow up των κομματιών της Tove Lo, όπως τα ‘disco tits’, ‘shedontknowbutsheknows’ και ‘cycle’.


Στην παραγωγή του κομματιού συμμετείχαν και οι παραγωγοί Osrin και WILHELM. Σίγουρα το ‘Pressure’ αποτελεί άλλο ένα στοίχημα για τον Martin Garrix, για το αν θα μπει στην λίστα των μεγάλων hits, όπου συμπεριλαμβάνονται ήδη οι συνεργασίες του με τους Dua Lipa, Bebe Rexha, Khalid και Troye Sivan. Πέρα από το YTRAM project, η τελευταία κυκλοφορία του Ολλανδού superstar ήταν το ‘Higher Ground’ με τον John Martin, ενώ η Tove Lo είχε συμμετάσχει σε dance κυκλοφορία πάλι μαζί με τον Alok, στο ‘Don’t Say Goodbye’.


Ακούστε το ‘Pressure’ από τους Martin Garrix και Tove Lo παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...