Ακούστε το νέο Single ‘Hold On’ από τον Martin Garrix

Λίγες μέρες πριν την αλλαγή του έτους, ο Martin Garrix αποφασίζει να αποχαιρετήσει το 2019 με ένα τελευταίο του κομμάτι το “Hold On” σε συνεργασία με τους Matisse & Sadko και τα φωνητικά του Michel Zitron στη δική του δισκογραφική STMPD Records.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, παρά το βαρύ τραυματισμό που έπαθε στο πόδι κατά τη διάρκεια του show του και την εγχείρηση που έκανε, δεν παύει να μας εκπλήσσει με τις μουσικές του ικανότητες. Σίγουρα κάποιοι έχουμε δει την επιμονή του και την αγάπη του για τη μουσική στα Martin Garrix Shows.

Στο ‘Hold On’, όπως ο ίδιος αναφέρει έγραψαν τα lyrics και ηχογράφησαν τα vocals την ίδια μέρα που το έπαιξε για πρώτη φορά στο ‘THE ETHER Show’ στο Amsterdam RAI 2019 κατά τη διάρκεια του Amsterdam Dance Event (ADE).

Ακούγοντας το κομμάτι παρατηρούμε ότι δεν διαφέρει και πολύ από τις προηγούμενες συνεργασίες του Martin Garrix και των Matisse & Sadko, καθώς η δομή και οι progressive house ήχοι στο drop είναι παρόμοιοι. Την διαφορά κάνει όμως η χαρακτηριστική φωνή του Michel Zitron που δίνει μια ιδιαίτερη χρία με την ερμηνεία του. Να επισημάνουμε πως o Σουηδός Michel Zitron έχει συνεργαστεί και με άλλους καλλιτέχνες στο παρελθόν κάποιο από τους οποίους είναι ο Avicii, οι Swedish House Mafia και ο Alesso.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘Hold On’ των Martin Garrix, Matisse & Sadko featuring Michel Zitron παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday.greece

Comments

You may also like...