Ο Martin Garrix ίσως να παρουσίασε τη νέα του συνεργασία με τους Axwell Λ Ingrosso!

O Μartin Garrix δείχνει ασταμάτητος και επιβεβαιώνει πως όλα αυτά που γίνονται γύρω από το όνομα του δεν είναι τυχαία και βασισμένα σε άλλους παράγοντες αλλά μόνο στο δικό του μουσικό ταλέντο. Η χρονιά 2016 – 17 για τον νεαρό Ολλανδό είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένη.

Μετά την ανακοίνωση ως ο καλύτερος DJ για το 2015 – 16 ο Martin κυκλοφορούσε τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Η τεράστια επιτυχία με την Dua Lipa ” Scared To Be Lonely” και το ”Τhere For You” με τον Troye Sivan στα Vocals. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι που έχει ένα ιδιαίτερο τίτλο αφού λέγεται ”Pizza”. Ίσως επειδή είναι το αγαπημένο του φαγητό όπως δείχνει και το Video Clip. Τo ”Pizza” ήταν το closing song στο set του στην Tomorrowland. Τώρα μπορείτε να το αγοράσετε εδώ:http://stmpd.co/MGPIZZAs

Την περασμένη Κυριακή ο Martin Garrix βρέθηκε στο Creamfields Festival στην Αγγλία. Το Creamfields είναι ένα από τα μεγαλύτερα dance festivals του κόσμου όπως το Ultra Miami και η Tomorrowland. Εκεί ο Martin Garrix έπαιξε για πρώτη φορά την πιθανή του συνεργασία με τους Axwell /\ Ingrosso μπορεί όμως να είναι και μια συνεργασία με τους Matisse & Sadko. Ξέρουμε πως ο Martin και οι δύο Σουηδοί είναι αρκετά κοντά και κάτι ετοιμάζουν. Ίσως τελικά να είναι αυτό το single τους. Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες στο μέλλον. Μέχρι τότε ακούστε το εδώ πρώτη φορά και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...