Οι Marshmello και Selena Gomez κυκλοφόρησαν την πολυαναμενόμενη συνεργασία τους

Οι fans του Marshmello περίμεναν τη συνεργασία του με τη Selena Gomez από τότε που ανακοινώθηκε. Το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί και για τους fans της Selena Gomez. Μία από τις κορυφαίες pop stars στον κόσμο που συνεργάζεται με έναν από τους κορυφαίους superstars της ηλεκτρονικής μουσικής.

Οι Marshmello και  Selena Gomez κυκλοφόρησαν τη νέα τους συνεργασία κάτω από την επωνυμία “Wolves”. Ότι και να πιστεύατε πως θα ακούσετε λογικά θα πέσετε έξω. Σίγουρα, υπάρχει μεγαλύτερη επιρροή από την Selena σε σύγκριση από τον Marshmello στο”Wolves” , εκτός από το Drop που είναι κυρίως τα Vocals της Selenas. Το υπόλοιπο είναι περισσότερο από μια καθαρή μπαλάντα της Selenas πλήρης με ακουστική κιθάρα.

Το ”Wolves” για να είμαστε ειλικρινείς δεν δημιουργήθηκε για τα Clubs και τα Festivals αλλά περισσότερο ως Radio friendly. Και με αυτή την έννοια, ο Marshmello στοχεύει να ενταχθεί στους καλλιτέχνες όπως ο Calvin Harris, οι Chainsmokers, ο David Guetta, ο Kygo και ο Zedd. Και πάλι, η Selena μπαίνει στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής μετά την πρόσφατη της επιτυχία με τον Kygo και το ”It Ain’t Me” που μετράει πάνω από 390 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Αν το σκεφτούμε από θέμα marketing είναι μία καλή κίνηση και για τους δύο καλλιτέχνες αλλά από θέμα παραγωγής θεωρούμε πως θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερο. To ”Wolves” μέσα σε δύο μέρες έχει σχεδόν 10 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

WOLVES is finally here! Check out an exclusive visual now on Spotify’s Today’s Top Hits Playlist. http://smarturl.it/WolvesTTH

Posted by marshmello on Mittwoch, 25. Oktober 2017

Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω το ”Wolves” των Marshmello & Selena Gomez και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...