Το καινούργιο τραγούδι του Mark Knight είναι το επόμενο track στο set σου

Ο Βρετανός Mark Knight κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι “Jus Come” μαζί με τους Tuff London και είναι αυτό που έψαχνες για τα sets σου.

Βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στη θέση του νούμερο 1# DJ / Producer της Tech House. Τρομερή ενέργεια skills και παραγωγές τον καθιστούν μοναδικό και τεραστιο βαρόμετρο για την dance μουσική και συγκεκριμένα την Tech House. O Mark Knight έχει αφήσει και αφήνει το στίγμα του είτε με τα sets του, είτε με τα τραγούδια του, είτε με τις εταιρείες του Toolroom και Toolroom Trax. Με το “Jus Come” δείχνει για άλλη μια φορά πως δίκαια είναι εκεί που είναι.

Οι Tuff London δεν είναι αγνωστοί για τον Βρετανό αφού έχουν κυκλοφορήσει αρκετά tracks στην Toolroom και με αρκετή επιτυχία.

Το “Jus Come” το περιμέναμε αρκετό καιρό. Κάποιοι θα το γνωρίζετε οι περισσότερο είναι πιθανόν πως όχι. Στην ουσία είναι σαν μια καινούργια remode version αφού έχει κυκλοφορήσει το original “Just Come” στην δεκαετία του 90 και συγκεκριμένα το 93 από τους Cool Jack. Τώρα ήρθε σε μια νέα πιο tech house και dance μορφή.

Μπορειτε να ακούσετε και να αγοράσετε το “Jus Come” των Mark Knight και Tuff London παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://m.facebook.com/dancetoday.gr/

Αγορά:https://toolroom.lnk.to/JusComeTF

Comments

You may also like...