Ο Mark Knight επιστρέφει στην Toolroom με ένα εκπληκτικό rework

Όταν αναφερόμαστε στον Βρετανό Mark Knight δεν χρειάζεται και πολλά να ειπωθούν. Με καριέρα πάνω από 15 χρόνια το όνομα του είναι συνδεδεμένο ως βασιλιάς της Tech House. Ο Μark Knight επέστρεψε στην εταιρεία του, την Toolroom με το φανταστικό του Rework σε ένα classic των 90ς !

Ιδρυτής της Toolroom και Toolroom Trax o Mark Knight αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους της Tech House. Όλα τα tracks του βρίσκονται πάντα σε πάρα πολύ υψηλές θέσεις στα charts της Tech και παίζονται σχεδόν από όλους τους DJs / Producers του είδους. Τα releases της Toolroom και Trax παίζονται από τους Swedish House Mafia, David Guetta μέχρι τους FISHER, CamelPhat, Solardo και πολλούς άλλους ακόμη. Τώρα επέστρεψε στην αγαπημένη του εταιρεία με το ‘Something About U’.

Ο Mark Knight συνεργάστηκε με τον Mr Roy για το classic track ‘Something About You’ το οποίο κυκλοφόρησε το 1995. Με αυτό το rework ο Mark Knight μας δείχνει πως μπορεί να μετατρέψει ένα classic house των 90ς σε ένα club house track του σήμερα. Καταπληκτικά piano chords και vocals. Αν ο Mark Knight το κυκλοφορούσε στις αρχές του καλοκαιριού θα μιλούσαμε για το απόλυτο summer anthem.

Mπορείτε να ακούσετε το ‘Something About U’ των Mark Knight και Μr Roy που κυκλοφόρησε από την Toolroom παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

 

Comments

You may also like...