Εντυπωσιάζει το τελευταίο liveset του Martin Garrix πάνω σε σκάφος

Τον τελευταίο καιρό έχουμε παρακολουθήσει αρκετά livestreams, άλλα πιο cozy και άλλα πιο ευφάνταστα και πρωτότυπα σε διάφορες τοποθεσίες, διατηρώντας πάντα την ασφάλεια που χρειάζεται. Ένα από αυτά που έχουν ξεχωρίσει είναι και το dj set του Martin Garrix που πραγματοποίησε καθώς “έπλεε” στα νερά της Νότιας Ολλανδίας.

Μετά το livestream στην κορυφή του ADAM Tower για το Kingsday, ο Ολλανδός superstar παρουσίασε ένα μοναδικό θέαμα αποτελούμενο από όμορφα τοπία, διάχυτη ενέργεια και φυσικά dance μουσική. Το σκάφος στο οποίο βρισκόταν ο Martin Garrix, συνοδεύονταν από άλλα μικρότερα σκάφη από συνεργάτες και fans, drones και ένα ελικόπτερο για την καλύτερη κάλυψη του live. Το set μουσικά δεν “ξέφυγε” πολύ από τα progressive house όρια, με εξαιρέσεις κάποια electro και tech house κομμάτια.

Παράλληλα με τις επιτυχίες του, όπως ‘High On Life’, ‘Forever’, ‘Poison’, ‘Byte’, ‘Lions In The Wild’, ‘Together’ κ.ά., παρουσίασε το τελευταίο του single ‘Drown’ αλλά και μια νέα progressive house συνεργασία με τον John Martin με τίτλο ‘Higher Ground’. Αρκετά ήταν και τα STMPD ID’s που θα ακούσουμε μελλοντικά από καλλιτέχνες όπως Matt Nash, Matisse & Sadko, Dubvision, Mesto, Justin Mylo και Bleu Clair. Μια ευχάριστη έκπληξη για το κοινό του κρατούσε ο Garrix, αφού το τελευταίο του track του set ήταν μία από τις πρώτες του κυκλοφορίες, το remix του για το ‘Midnight Sun 2.0’ του Roy Gates.

Το σίγουρο είναι ότι οι επόμενες κυκλοφορίες από τον superstar της progressive και την δισκογραφική του STMPD Records θα είναι πολύ δυνατές, όποτε δεν μένει τίποτα άλλο από το να αναμένουμε. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το liveset του Martin Garrix παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

https://www.youtube.com/watch?v=Pnp_7IaqW74

Comments

You may also like...