Ο Marco Carola έπαιξε στο Pacha Ibiza και είναι αντιμέτωπος με αγωγή €2,4 εκατομμυρίων

O Ιταλός θρύλος της Techno Marco Carola αψήφησε το Amnesia Ibiza και έπαιξε στο Pacha Ibiza την περασμένη εβδομάδα με το ”Music On” party του.

O Marco Carola για πολλά χρόνια είχε residency στο Amnesia Ibiza με το ”Music On”. Στην αρχή του έτους είδαμε πως ο Marco Carola ανακοίνωσε πως το ”Music On” θα έχει νέο σπίτι για το 2019 και αυτό θα ήταν το Pacha Ibiza. Ο μεγάλος ανταγωνιστής του Amnesia.

Η διοίκηση του Amnesia κατέθεσε αγωγή στον Ιταλό για 2,4 € εκατομμύρια. Το συμβόλαιο μεταξύ Marco Carola και Amnesia ανέφερε πως δεν μπορεί να παίξει σε κανένα άλλο Club ή μέρος της Ίμπιζα πέρα από το Amnesia. Με την υπόθεση να είναι ανοιχτή και τίποτα να έχει κριθεί ο Marco Carola έπαιξε τελικά στο Pacha Ibiza. Σήμερα ο Ιταλός βρίσκεται στα δικαστήρια της Ίμπιζα να παρουσιάσει μία δικιά του αγωγή εναντίον του Amnesia.

Με τον Ιταλό να έχει προγραμματίσει πάρα πολλά shows στο άσπρο νησί για το καλοκαίρι μένει να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαμάχης. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα !

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...