Οι Magnificence ολοκλήρωσαν το EP τους στην Axtone και είναι φανταστικό

Οι Ολλανδοί Magnificence ολοκλήρωσαν το δεύτερο τους EP στην Axtone με τα δύο τελευταία tracks του ”II” EP. Το ”Remember” και το ”Encore”.

Αποτελούν τους καλύτερους producers της Bass House αυτή την στιγμή αφού το κάθε τους release είναι και κάτι διαφορετικό. Το ”Light” και το ”Control” που ήταν τα δύο πρώτα tracks του EP είναι συγκλονιστικά. Αρκετά ξεχωριστά από οτιδήποτε ακούμε καθημερινά και ειδικά πάνω στην Bass House. Αυτό συμβαίνει και με το ”Remember” και το ”Encore”. Σε γενικές γραμμές το EP τους στην Axtone είναι κάτι μοναδικό που δεν ακούμε συχνά.

Το ”Remember” είναι σαν μία συνέχεια των ”Lights” και ”Control”. Δυνατό Bass House με πολύ ωραία Club vibes. Λίγα vocals όπως και τα προηγούμενα δύο με πάρα πολύ καλά drops. Το break του ”Remember” είναι πολύ όμορφο και μελωδικό αφού έχει στοιχεία από trance.

Το ”Encore” είναι η έκπληξη αυτού του EP αφού οι Magnificence μας δείχνουν μία διαφορετική τους πλευρά. Αρκετοί το έχουν χαρακτηρίσει και το καλύτερο track του EP. Είναι τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα 3 singles αφού είναι Deep House. Αρκετά μελωδικό με πολύ όμορφο και ωραίο beat αλλά και με τα vocals που είναι από τον Robin. To ένα από τα δύο μέλη των Magnificence. Mε αυτό το track οι Magnificence μας δείχνουν πόσο καλοί producers είναι και το ιδιαίτερο ταλέντο τους. Αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα EPs του 2019 !

Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω ολόκληρο το EP των Magnificence στην Axtone και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...