Οι Magnificence κυκλοφόρησαν ένα από τα καλύτερα tracks για το 2019

Οι Magnificence κυκλοφόρησαν το δεύτερο single από το νέο τους EP στην Axtone και είναι κατι που σίγουρα πρέπει να ακούσεις.

Το νέο τους track ονομάζεται control και το ακούσαμε για πρώτη φορά το 2018 στο Axtone Presents μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους EP. Από εκείνη την στιγμή και επειτα συνεχώς ρωτούσαν για το συγκεκριμένο ID και αρκετοί πίστευαν πως είναι collaboration με τον Axwell μετά από κάποιας φωτογραφίες που ήταν μαζί στο studio. Τελικά το “Control” είναι από τους Magnificence.

Αυτό είναι το δεύτερο track από το νέο τους EP αφού το πρώτο ήταν το “Lights” μαζί με τους Goja. Υπάρχει άλλο ένα single για να ολοκληρωθεί το EP.

Το “Control” είναι κατι τελείως διαφορετικό και ξεχωριστό από την σημερινή ηλεκτρονική μουσική που ακούμε. Μπορεί να ανήκει στην κατήγορια της Bass House αλλά είναι κατι μοναδικό. Από την αρχή μέχρι το τέλος το αποτέλεσμα είναι κατι που θα σας συνεπάρει. Οι Magnificence ανέφεραν πως η ιδέα ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια αλλά μερικές φορές πρέπει να κανείς υπομονή και να δουλεύεις για να δημιουργήσεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Η απηχηση στα social media είναι παρά πολύ μεγάλη και έντονη με κύριο χαρακτηρισμό το “Game Changer”.

Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω το “Control” των Magnificence από το νέο τους EP στην Axtone. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...