Οι Magnificence ολοκληρώνουν το EP τους στην Axtone με το ”Out Of My Mind ”

Οι δύο Ολλανδοί Magnificence έκαναν το ντεμπούτο τους στην μεγάλη οικογένεια της Axtone πριν δύο εβδομάδες με το ”Cobra” που ήταν και το πρώτο track από το EP τους. Τώρα ολοκληρώνεται το ”Magnificence EP” με το ”Out Of My Mind” που είναι σε συνεργασία με τον Steff Da Campo. Το τραγούδι που αρκετοί περίμεναν.

Το ”Out Of My Mind” το έκαναν premiere οι Swedish House Mafia στο Ultra Music Festival. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα ο κόσμος ζητούσε να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το track και πότε θα κυκλοφορήσει. Τελικά η Axtone του Axwell βρίσκονταν πίσω από τους Magnificence και το ”Out Of My Mind”.

Οι Robin & Maurice aka Magnificence με αυτές τις τρεις κυκλοφορίες δείχνουν να είναι το μέλλον της Bass House αφού ο ήχος τους είναι αρκετά ιδιαίτερος και διαφορετικός από τους συνηθισμένους που ακούμε σήμερα. Δυνατά μπάσα και beats σε συνοχή με όμορφες μελωδίες στα break και dark drops συνδυάζονται αρμονικά.

 

Μπορείτε να ακούσετε το  ”Out Of My Mind” των Magnificence και Steff Da Campo παρακάτω όπως και ολόκληρο το ”Magnificence EP” που κυκλοφόρησε από την Axtone. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us: https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

 

Comments

You may also like...