Ο Maceo Plex κυκλοφόρησε το πολύ αναμενόμενο Album του ”Solar” !

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Αμερικανό Maceo Plex. Ίσως ο πιο ταλαντούχος Techno DJ / Producer του σήμερα και ο πιο υποσχόμενος για το μέλλον. Με τις τρεις τεράστιες επιτυχίες του, το “Conjure Dreams” και τα δύο του remix στο ”Crossfade” των Gus Gus αλλά και στους Royksopp, το ”Sordid Affair” ξεχώρισε δείχνοντας το ταλέντο του στο τομέα της παραγωγής.

Έχοντας κυκλοφορήσει τα δύο EP του, το 2015 με τίτλο ”Solar Sampler” και το 2016 το ”Journey To Solar” που προμήνυαν το πολύ αναμενόμενο album του ήρθε η στιγμή να ακούσουμε ολόκληρο το ”Solar”. Ένα μουσικό ταξίδι μέσα στην ηλεκτρονική μουσική και την techno.

To ”Solar” περιέχει 11 τραγούδια στα οποία θα ακούσεις μια διαφορετική μουσική εκδοχή του Maceo αλλά και την πιο dance club πλευρά του. Έχοντας ονομάσει τον τίτλο του album με το όνομα του γιου του αντικατοπτρίζει μουσικά πως είναι να είσαι γονιός. Με την κυκλοφορία αυτού του album βλέπουμε τον Maceo πως εξελίσσεται δοκιμάζοντας νέα πράγματα. Το ”Solar” κυκλοφόρησε από την νέα εταιρεία του Maceo Plex, Lone Romantic.

Μπορείτε να ακούστε ολόκληρο το ”Solar” παρακάτω και να δείτε όλη την tracklist. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

Like Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...