Ο Maceo Plex επιστρέφει στο Gazi Music Hall για μία ακόμη εκρηκτική εμφάνιση

O διάσημος Superstar DJ / Producer Maceo Plex έρχεται στην Αθήνα και το Gazi Music Hall το προσεχές Σάββατο 4 Νοεμβρίου από την Blend Athens. Μαζί του επίσης και ο Γερμανός Techno Artist Rodhad.

O Eric Estornel ή όπως όλοι τον γνωρίζετε ως Maceo Plex γεννήθηκε στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Τέξας. Δημιουργός της δισκογραφικής εταιρείας Ellum Audio Records έγινε ευρύτερα γνωστός στον κοινό πριν από περίπου 3 χρόνια όταν κυκλοφόρησε το ”Conjure Balearia” και το δημοφιλές remix του στην ηλεκτρονική μπάντα Gus Gus και το ”Crossfade”. Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε και το δεύτερο του Album με τίτλο ” Solar ” από το όνομα του γιου του.

Ο Δεύτερος καλεσμένος είναι ο Rodhad με καταγωγή από το Βερολίνο. Ίσως όχι και τόσο γνωστός όπως ο Maceo αλλά για τους φίλους της Techno αποτελεί ένα από τα πιο hot ανερχόμενα ονόματα της Techno σκηνής. Resident DJ στο θρυλικό techno Nightclub του Βερολίνου Berghain και επίσης ιδιοκτήτης της Dystopian. Πρόκειται να δώσει και αυτός ένα ανατρεπτικό set για τους fans της Techno.

Στο supporting act οι Mikee, Manolaco και Sysex. Μπορείτε παρακάτω να δείτε όλο το Line Up και το timetable του event. Εάν βρίσκεστε στην Αθήνα είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

Dance With Us:https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

Comments

You may also like...