Ο Maceo Plex επιστρέφει στην Drumcode μετά από 5 χρόνια

Το έτος έγραφε 2014, όταν ο Maceo Plex κυκλοφόρησε τo τελευταίο του EP στην δισκογραφική του καλού του φίλου, Adam Beyer, με τίτλο ‘Conjure Infinity’. Σήμερα το ‘Conjure Dreams’ αποτελεί το κομμάτι με τα περισσότερα plays από το επίσημο κανάλι της Drumcode στο YouTube. Μετά από 5 χρόνια επιστρέφει με το ‘Destination Mars’ EP!

Το ‘Destination Mars’ EP, περιέχει το Original κομμάτι και δύο Remixes από Raxon και τον Shall Ocin. Το Original κομμάτι, έχει παρόμοια ατμόσφαιρα με αυτή του ‘Conjure Infinity’. Αντιπροσωπεύει πλήρως τον ήχο του Maceo Plex, μιας και εμπεριέχει όλα τα χαρακτηριστικά στοιχεία με τα οποία έχει φτάσει να θεωρείται ένας από τους καλύτερους του είδους του. Minimal μελωδία, σκοτεινοί ήχοι, προσεγμένο bass και χορευτικά drums συνδυασμένα με τα βαριά φωνητικά του Josh Wink.

Στη συνέχεια, έχουμε το πρώτο Remix από τον Raxon ο οποίος πριν πολύ λίγο καιρό κυκλοφόρησε το ‘Andromena’ EP στην Ellum, δισκογραφική του Maceo. Όσον αφορά το Remix, ο Raxon κρατάει τον δικό του προσωπικό χαρακτήρα με Electro ήχους, δυνατά εφέ και εστιάζοντας περισσότερο στην κεντρική μελωδία. Το δεύτερο Remix έρχεται από τον Shall Ocin, που μας παρουσιάζει τον πιο σύγχρονο techno ήχο συνδυαζόμενο με ένα πολύ μελωδικό breakdown. Μπορεί το ‘Destination Mars’ να γίνει το επόμενο ‘Conjure Dreams’; Πολύ πιθανόν, καθώς η ανταπόκριση του κοινού και των καλλιτεχνών στο άκουσμα του είναι πολύ μεγάλη.

Το ‘Destination Mars’ κυκλοφορεί από την Drumcode Records και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday.greece

 

Comments

You may also like...