Ο Calvin Harris κάνει ντεμπούτο στην Defected ως Love Regenerator

Ο superstar Calvin Harris, γνωστός πια και ως Love Regenerator κάνει ντεμπούτο στην Defected με την νέα συνεργασία του με τον Steve Lacy.


Μετά το ‘Moving EP’ με τον Eli Brown, ο Love Regenerator κυκλοφορεί μια νέα μουσική δουλειά με τίτλο ‘Live Without Your Love’. Το νέο single αποτελεί το επόμενο βήμα για τον Σκοτσέζο παραγωγό, το οποίο ελάχιστα δεν “ακολουθεί” τις προηγούμενες παραγωγές παρ’ όλα αυτά διατηρεί την ίδια παλέτα ήχων. Χωρίς να υπερβάλει κάπου το κομμάτι, το bassline με το drumset δημιουργούν την κατάλληλη βάση για να αναδειχτούν τα υπόλοιπα στοιχεία. Κάποια από αυτά είναι τα φωνητικά του Steve Lacy, τα funky back φωνητικά, η synth smooth μελωδία στο δεύτερο drop και τα acid στοιχεία που αποτελούν signature πια ήχος για τον Love Regenerator.


Ανάμεσα στα ID’s που μας “βομβάρδιζε” στα livesets του ο Calvin Harris, εκεί βρισκόταν και το ‘Live Without Your Love’ το οποίο το παρουσίασε για πρώτη φορά τον Μάρτιο. Το έχουν συμπεριλάβει σε sets μεγάλα ονόματα όπως Pete Tong, Diplo. Annie Mac, Mista Jam, Danny Howard, Oliver Heldens, Sonny Fodera κ.ά. Το project του Calvin Harris σε λιγότερο από ένα χρόνο και με τέσσερα επιτυχημένα EP’s έχει καταφέρει να φτάσει αρκετά ψηλά, ενώ παράλληλα συνεχίζει να αναδεικνύει την UK ηλεκτρονική dance μουσική.

Η συνεργασία του Love Regenerator μαζί με τον Steve Lacy, με τίτλο ‘Live Without Your Love’ κυκλοφορεί από την Defected και την Sony Music. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το official video παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...