Ο μυστηριώδης Lost Prince κυκλοφόρησε το νέο του single με την βοηθεια του Axwell

Όταν ένας καλλιτέχνης κρύβει την ταυτότητα του δημιουργεί πάντα ένα μυστήριο και “τραβάει” την προσοχή. Έτσι και ο Lost Prince, σε συνδυασμό με τη μουσική του, έχει καταφέρει εκτός από την προσοχή του κόσμου να προσελκύσει και την προσοχή του Σουηδού θρύλου Axwell. Ο λόγος για το νέο single με τίτλο ‘Always On My Mind” που κυκλοφορεί από την Axtone Records.


Ο μυστηριώδης “πρίγκηπας” έχει την δικιά του παράδοση στο label του Axwell και αυτό γιατί όλα τα singles και EPs,από το ξεκίνημα αυτού του project, έχουν κυκλοφορήσει από την Axtone. Το ‘Always On My Mind’ είναι ένα piano – organ house κομμάτι με αρκετά UK house στοιχεία. Τα στοιχεία που πρωταγωνιστούν είναι οι signature ήχοι του Lost Prince, που διακρίνονται από τα smooth synth strings και το δυναμικό Korg M1 bassline. Τα φωνητικά από τον Pony έχουν ταιριάξει άψογα με το υπόλοιπο ύφος του κομματιού.


Πίσω από το ‘Always On My Mind’ δεν “κρύβεται” μόνο ο Lost Prince αλλά και ο Axwell αφού συμμετείχε στην παραγωγή και την ολοκλήρωση του κομματιού. Έχει δεχτεί μέχρι στιγμής υποστήριξη από τους Promise Land, τους Madison Mars κ.ά, ενώ είναι θέμα χρόνου μέχρι να το ακούσουμε σε περισσότερα dj sets ανά τον κόσμο μελλοντικά.


Μπορείτε να ακούσετε το ‘Always On My Mind’ του Lost Prince και Pony παρακάτω. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα!

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...