Ακούστε το νέο single των Liva K & Jordy σε συνεργασία με την AWEN που κυκλοφόρησε από την Madorasindahouse

Οι δύο Έλληνες artists Liva K & Jordy συνεργάστηκαν για το νέο τους κομμάτι με τίτλο ‘In Your Eyes’ που κυκλοφόρησε από την Ελληνική εταιρεία Madorasindahouse!

Αυτή είναι η τρίτη φορά που βλέπουμε τους δύο DJs / Producers να συνεργάζονται μετά τα δύο unoffocial remixes. H πρώτη φορά ήταν με το ‘Lovely’ των Billie Eilish & Khalid και η δεύτερη φορά στο ‘Love & Hate’ του Michael Kiwanuka. Tώρα ήρθε η στιγμή για το πρώτο τους official release από ένα label και πιο συγκεκριμένα από το Ελληνικό Madorasindahouse.

H πανδημία του Covid-19 μπορεί σιγά σιγά να έχει ξεπεραστεί σε αρκετά μέρη στον πλανήτη με την μουσική να έχει επιστρέψει ξανά στις ζωές των ανθρώπων τόσο στα clubs όσο και σε festivals όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά στην Ελλάδα προς το παρών. Η μουσική καθημερινά απομακρύνεται όλο και πιο πολύ και δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψει. Αυτό όμως δεν έχει σταματήσει τους artists που δείχνουν πως η καραντίνα και η πανδημία δεν τους πτόησε αντιθέτως ίσως να τους έδωσε ένα κίνητρο να δουλέψουν ακόμη πιο πολύ πάνω στην μουσική. Αυτό βλέπουμε και στο ‘In Your Eyes’ των δύο παιδιών.

Οι δύο Έλληνες συνεργάστηκαν με την μουσικό AWEN στα vocals του τραγουδιού και δημιούργησαν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Όμορφα summer vibes με ένα αίσθημα μελαγχολίας. Τo afro στοιχείο δίνει αυτή την ενέργεια και το groove που χρειάζεται. Το ‘In Your Eyes’ κυκλοφόρησε μαζί και με το rmx από τον φημισμένο DJ Chus ( Chus & Ceballos ) το οποίο είναι πιο δυνατό και clubbing track.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘In Your Eyes’ των AWEN, Liva K & Jordy όπως και το rmx του DJ Chus, καθώς και να δείτε το video clip παρακάτω. Mείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...