Το ‘Chromatica’ album της Lady Gaga είναι EDM

Η Lady Gaga κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο 6ο album της, ‘Chromatica’ και ήδη όλοι μιλούν ίσως για το album της χρονιάς !

Η βασίλισσα της Pop για το ‘Chromatica’ συνεργάστηκε με μερικούς από τους καλύτερους DJs / Producers το οποίο κινείται στους ήχους της EDM (Electronic Dance Music). Axwell, Sebastian Ingrosso, Skrillex, Tchami, KLAHR, Burns, Bloodpop και MADEON είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο νέο album της Lady Gaga.

Φυσικά όπως ήδη θα έχετε ακούσει ή δει το ‘Chromatica’ περιλαμβάνει και τις συνεργασίες με τους Ariana Grande, Black Pink και τον μοναδικό Elton John. Συγκεκριμένα το ‘Shine From Above’ που είναι μαζί με τον Elton John στην πραγματικότητα είναι ένα track των Axwell /\ Ingrosso από το 2014 που είχαν ετοιμάσει μαζί με τον Elton John και τον Ryan Tedder από τους OneRepublic αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Αρκετοί fans το έχουν χαρακτηρίσει ως το καλύτερο single του album και μάλλον δεν έχουν άδικο. Περιμένετε να ακούσετε το outro του !

To ‘Rain On Me’ με την Ariana Grande είναι σε παραγωγή των Bloodpop, Burns  και Tchami. Οι Bloodpop και Burns είναι οι βασικοί producers του album και βρίσκονται σχεδόν σε όλα τα κομμάτια. Στο album βλέπουμε άλλα δύο tracks του Axwell και του KLAHR εκτός του ‘Shine From Above’, που είναι το ‘Alice’ και το ‘Free Woman’. Ο Skrillex είναι μόνο σε ένα και είναι στο ‘Plastic Doll’. Ο ΜADEON υπογράφει και αυτός μόνο ένα track και είναι το ‘911’. O Tchami συμπληρώνει την παρουσία του στο ‘Chromatica’ με τα ‘1000 Doves’ και ‘Babylon’.

Το ‘Chromatica’ είναι ένα EDM album φτιαγμένο να πατάει πάνω στο μουσικό ύφος της Lady Gaga χωρίς να χάνει την ξεχωριστή ταυτότητα της. Αναμφίβολα μιλάμε για ένα από τα καλύτερα dance/pop albums της χρονιάς και ένα από τα καλύτερα της Lady Gaga.

Μπορείτε να ακούσετε το ‘Chromatica’ album της Lady Gaga παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα μουσικά νέα !

dance with us:

https://www.facebook.com/dancetoday.gr/

https://instagram.com/dancetoday_gr

Comments

You may also like...